Grävarbeten i Linköping och en halvkaotisk morgon

Grävarbeten i Linköping och en halvkaotisk morgon

Hejsan i denna härliga vårdag!

Jag och min familj bor strax utanför Linköping i ett hus som ligger in på en mindre väg. Just nu så utför de grävarbeten utmed hela den vägen. De gräver nya diken och förbättrar vägen på sina ställen och det är ju jättebra, men man får snällt se till att åka i tid om man ska till skola eller jobb för det kan ibland bli lite stopp utmed vägen. Så var det i morse vilket gjorde att jag fick göra mitt bästa för att behålla lugnet.

Det blir ju inte bättre av att stressa upp sig men det var så typiskt att just denna morgon började mer stressigt än vanligt och då blir det liksom av bara farten än mer stress och hinder som gör att man blir ytterligare försenad. Så är det liksom alltid enda tills man lyckas bryta cirkeln för annars kan en sån där sak påverka hela dagen. Att de gör grävarbeten utmed vägen är ju något som kommer göra att det blir bättre för oss och det kan man ju inte bli arg på. Det var väl att hela morgonen var så där lite halvkaotisk som nog många kan känna igen sig i att det blir ibland.

På ett sätt får jag tacka för att det var grävarbeten som gjorde att vi blev stillastående en stund för då hann jag reflektera över vad för känsla vi faktiskt åkte hemifrån med och den var inte alls positiv. Nu hann vi rädda upp det genom att sätta på en låt som jag vet att barnen gillar och blir glada av och lagom som den var slut så var stämningen bättre och vi kunde åka vidare. På det sättet gjorde vi ett skifte till bättre energier så att vi allihop kunde fortsätta dagen på ett bättre sätt.


Kommentarer är stängda.