Blommor från vår favorit blomsterbutik i Mölndal

Blommor från vår favorit blomsterbutik i Mölndal

Hej på er!

Den här veckan är sista veckan för barnens lärare på skolan innan hon går på mammaledighet då hon ska få en liten bebis. Det är hennes första barn och hon är så himla fin och bra med barnen, de älskar henne verkligen och det gör alla vi föräldrar också. Därför har vi samlat ihop en slant och ska köpa blommor till henne och en liten present till bebisen. Jag tog på mig ansvaret för inköpen då vi har en jättefin blomsterbutik i Mölndal dit jag alltid går om jag ska köpa fina blommor. Det är en blomsterbutik som har ett brett utbud men som också är väldigt duktiga på att binda blomsterbuketter.

Det var först till något kalas tror jag som vi var där första gången och direkt då så fick jag förtroende för dem och nu är det min favorit blomsterbutik. Jag tänkte vi ska köpa någon söt liten body också till den lille, det är ju sådant som man vet går åt och används mycket. Sedan ska barnen få överlämna det här på fredag och det är några föräldrar som tagit på sig att ordna med fika också. Det känns fint att hon får känna sig firad och veta att hon är omtyckt. Hon kommer vara saknad men vi har också fått träffa vikarien som ska jobba i hennes ställe och han verkar också superbra så vi känner oss ändå lugna.

?Barnen hade fått i uppgift att fråga sin lärare vilken hennes favoritfärg var och det var tydligen blått så jag ska ha det i åtanke när jag väljer blommor till buketten. Sedan tänkte vi även ha det som färgtema till fikat, blåa servetter och blåa muggar. Det kanske inte är så att hon älskar färgen så mycket att hon egentligen föredrar att ha det på allt, men barnen tyckte det var en rolig idé och då kör vi på det. Ha nu en underbar dag!


Kommentarer är stängda.