Väntar på brorsan och en släpkärra

Väntar på brorsan och en släpkärra

Hallå där allihopa!

Jag förutsätter att ni har det gött ute i vårsolen en sån här fantastisk dag, själv sitter jag på en verandan med en kopp kaffe i handen och väntar på att brorsan ska komma tillbaka med en släpkärra. Han och hans sambo håller på att flytta och var i behov av lite bärhjälp så jag checkade ut lite tidigare från jobbet idag, problemet var bara att de hade glömt hyra släpkärra så nu har de åkt iväg till Ulricehamn för att få det överstökat. Det känns inte riktigt som att man glömmer hyra släpkärra när man ska flytta, jag tror nog minsann att de njöt av en extra lång sovmorgon istället. För när jag kom hit så hade de precis packat ihop allting i flyttlådor, vilket man i vanliga fall gör någon dag innan. Men det är alltid så med brorsan, han är lite av en tidsoptimist och att komma igång med arbeten går inte riktigt på direkten om man säger så. Enligt mina beräkningar så tar det ungefär tjugo minuter in till Ulricehamn och det tar inte mer än en tio minuter att hyra släpkärra så de skulle därför varit här för en halvtimme sedan, förutsatt att de hittar till sitt gamla hem fortfarande. Det känns som att den här flytten kommer pågå halva natten och den där släpkärran lär de inte hinna lämna tillbaka för ens imorgon om vi fortsätter att hålla det här tempot, jag har dock ingen brådska så för mig kvittar det. Dessutom så är jag ledig imorgon vilket gör att jag kan hålla på ett bra tag till utan att behöva oroa mig för sömnen. Tänk att jag ska ha honom som granne i Ulricehamn, det kommer bli ett väldans springande mellan dörrarna kan jag lova er. Men det blir roligt.  


Kommentarer är stängda.