Fint utförd trappstädning

Fint utförd trappstädning

Hej och god eftermiddag. Jag hoppas att ni allesammans har haft en bra dag och att även eftermiddagen och kvällen blir riktigt bra. Jag sitter som vanligt nu efter stängningsdags inne på kontoret på mitt företag och varvar ner. Det har blivit en kopp kaffe alldeles nyss, och så tänkte jag att jag skriver ett inlägg innan jag går hem. Det jag spontant kom på att jag verkligen borde skriva ett inlägg om är att jag har vänt mig till en städfirma som utför bland annat trappstädning runt om i Skåne. Firman som har gjort en stor skillnad när det handlar om ett gott första intryck heter Ren Fröjd. 

Varje dag kommer det ett stort antal kunder och besöker mitt företag. Inte undra på att det blir smutsigt snabbt i trappuppgången. Som här såg ut tidigare var ingen höjdare. Jag försökte städa trappen när jag fick en stund över, problemet var bara att jag sällan fick en stund över och smutsen bredde ut sig alltmer. Detta gick inte an och av respekt till mina kunder bestämde jag mig för att hitta en städfirma som kunde hjälp mig med trappstädningen, och då valde jag att anlita Ren Fröjd då jag fick denna städfirma som tips utav en annan person här i stan som även han har ett företag och får hjälp med trappstädningen. Detta tips var bra, för städfirman visade sig vara precis så bra som jag fått höra att de skulle vara. Därför tänker jag mig att ni som tycker att ni behöver en firma inom trappstädning här i Skåne verkligen borde se till att anlita hjälp av Ren Fröjd. Medarbetarna hos Ren Fröjd har stor erfarenhet av trappstädning men kan givetvis anlitas för andra slags städuppdrag också. 


Kommentarer är stängda.