VVS i Sölvesborg

VVS i Sölvesborg

Hejsan på er

Hoppas ni haft en fin morgon. Idag skickar jag en hälsning från Sölvesborg där jag och mina kollegor idag är och jobbar. Vår firma jobbar ju med VVS och därför är man ju på olika arbetsplatser varje vecka, lite beroende på hur stort uppdraget är. Ibland undrar vissa hur jag kom in på detta yrket, varför jag jobbar med just VVS. För mig handlade det nog om att jag gillar tekniska lösningar och att jobba praktiskt. Sedan var det någon gång under gymnasietiden som mina föräldrar renoverade huset och när hantverkarna var där för att installera VVS så tyckte jag att det såg spännande ut.

Vi börjar ju att jobba vid sju på morgonen så vid denna tiden brukar teamet vilja ha dagens första kaffe. Eftersom jag inte dricker kaffe så passar jag på att skriva ett inlägg på bloggen. Förutom fredagar så tycker jag att just onsdagar är en himla härlig dag, för idag är liksom mitten på veckan, och efter idag så är halva arbetsveckan gjord. Denna veckan är vi ute i en sommarstuga och ska ordna med deras rör och det är ju ett humla härligt ställe att vara på när det är så här fint väder, man njuter verkligen av solen och att värmen börjar komma. Man kan sitta utomhus och äta sin lunch och sina mellanmål och då trivs man ju väldigt bra.

?Det är ett område här med flera stugor och nära till vattnet, jag förstår varför man köper sig en stuga här och att man trivs. Jag hade nog själv kunnat tänka mig en sommarstuga på ett sådant här ställe. Men nu får jag ta mig ur dagdrömmen och avsluta inlägget för det är dags att återgå till jobbet. Hoppas ni har en alldeles underbar dag!


Kommentarer är stängda.