Städservice i Uppsala

Städservice i Uppsala

Hej på er!

Snart är denna arbetsdagen slut men eftersom jag är klar med dagens uppdrag så passar jag på att kika in här på bloggen och säga hej. Jag jobbar på en firma som erbjuder städservice bland annat kring Uppsala och det är faktiskt ett härligt jobb. Man träffar många härliga människor och så får man vara runt på flera olika platser med, på det sättet blir det liksom aldrig riktigt tråkigt eller enformigt.

I och med att det är en städservice så erbjuder vi all form av städ, både flyttstädning, hemstädning och kontorsstädning till exempel. Vad som mer är positivt tycker jag som gillar att vara fysiskt aktiv och hellre är uppe och rör på mig än sitter still hela dagarna så är det ju faktiskt det man gör. Men man får tänka på att fylla på ordentligt med energi och ha med sig bra med mellanmål som man kan äta mellan städuppdragen, för det går åt mycket energi. För att man ska orka, för att man ska må bra och för att man ska göra ett lika bra jobb på alla ställen så behöver man äta och dricka mycket vatten.

Jag har alltid med mig en vattenflaska så att man blir påmind om att fylla på, det är så lätt att glömma av enda tills man blir alldeles trött eller får ont i huvudet. En annan positiv sak med att jobba på en städservice som jag gör, eller i alla fall är det så hos oss, så har man väldigt härliga kollegor. På vissa uppdrag jobbar man själv och på andra så jobbar man i team om två eller fler och jag gillar att det är varierande på det sättet. Nu ska jag samla ihop det sista och bege mig till kontoret där jag ska lasta av grejerna och bege mig hemåt. Det har varit en bra dag idag! Kram till er!


Kommentarer är stängda.